Από το 1999 το Χρωματοπωλείο μας “Χρώματα-Σιδηρικά-Εργαλεία Σταύρου Ανδρέας” είναι πάντα κοντά σας προσφέροντας τόσο αξιόπιστα προϊόντα όσο και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Στο Χρωματοπωλείο μας θα βρείτε πέρα από το εύρος ΟΛΩΝ των Χρωμάτων και μεγάλη ποικιλία Δομικών Υλικών και Αναλωσίμων προϊόντων όπως:

  • Αδιαβροχοποιητικά όλων των επιφανειών
  • Καθαριστικά όλων των επιφανειών
  • Πλήρης γκάμα Προιόντων Μαρμάρου (Βερνίκια-Γυαλόχαρτα-Πέτρες-Εξαρτήματα)
  • Δομικά Υλικά (Κόλλες-Στόκοι-Σοβάδες)

Η πώληση όλων των παραπάνω γίνεται πάντα σε συνδυασμό με τις ανάλογες Τεχνικές Προδιαγραφές και Συμβουλές προκειμένου να γίνονται πάντα κατανοητές οι ιδιότητες τους και να διασφαλίζεται έτσι η σωστή τους χρήση.

Βρισκόμενοι στον ίδιο χώρο για 17 χρόνια η σχέση πλέον με τους πελάτες μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φιλική.

Θέλοντας έτσι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να εξυπηρετήσουμε παράλληλα ακόμα κι αυτούς που δεν μπορούν να μας επισκεφθούν και να μας γνωρίσουν προσωπικά, αποφασίσαμε τον Ιανουάριο του 2013 να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μέσα από την ηλεκτρονική του σελίδα www.e-xromata.gr, έχετε τη δυνατότητα να παραγγέλνετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, να επικοινωνείτε μαζί μας και γενικότερα να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στο χώρο των Χρωμάτων.

Στη φιλόδοξη αυτή προσπάθειά μας ελπίζουμε να σας βρούμε θετικούς αποδέκτες.
Αναμένουμε τις προτάσεις, επισημάνσεις, σχόλιά σας.

Με εκτίμηση,
Σταύρου Π. Ανδρέας